U Splitu održan 6. međunarodni atletski Uskršnji miting

U odličnoj organizaciji ASK-a Split proteklog vikenda u Parku Mladeži održan je tradicionalni 6. po redu međunarodni atletski Uskršnji miting. Nastupilo je više od 150 atletičara i atletičarki iz Hrvatske, Finske, Bosne i Hercegovine te Srbije, a među njima i 9 članova Atletskog športskog kluba Zadar koji su osvojili ukupno

pet medalja, od toga 1 zlatnu, 3 srebrne i 1 brončanu medalju.

U konkurenciji seniora u skoku u vis Lovre Čulina je osvojio prvo mjesto s preskočenom visinom od 188 cm, što je njegov novi osobni rekord. Kadet Domagoj Brodar nastupio je u utrci na 100 m u konkurenciji seniora te zauzeo vrlo dobro 4. mjesto s novim osobnim rekordom od 12.39 s.
U konkurenciji seniorki Anđela Zelić je u troskoku osvojila drugo mjesto s 11.29 m, a Ana Ćurković je zauzela 5. mjesto s novim osobnim rekordom od 10.73 m. U skoku u vis nastupila je među seniorkama i kadetkinja Ana Smokrović osvojivši 4. mjesto s preskočenom visinom od 150 cm.
Iako su još uvijek kadetkinje, u utrci na 100 m među seniorkama su nastupile i Hana Tudor koja je osvojila 13. mjesto s 13.92 s što je njen novi osobni rekord, dok je Barbara Šimičević osvojila 14. mjesto s 14.10 s što je i njoj novi osobni rekord.
U konkurenciji kadeta u skoku u dalj Domagoj Brodar je s rezultatom 5.90 m osvojio drugo mjesto , dok je Đani Peričić skokom od 5.34 m osvojio treće mjesto što je njegov novi osobni rekord.
Mlađa kadetkinja Enea Nikpalj je u utrci na 100 m osvojila odlično drugo mjesto istrčavši 13.74 s postigavši tim rezultatom svoj novi osobni rekord.
U utrci na 3000 m za rekreativce nastupio je veteran Renato Pilipović koji je istrčao svoj osobni rekord na ovoj dionici te ostvario odlično 4.mjesto s rezultatom 13:50.
Čestitamo!!

 Dobro raspoloženje na tribinama